Atlasail.com Atlasail Homepage

Elke op vakantie met de Abel Tasman in Schotland.

Hallo Pieter,

Even om te melden dat ik met spijt in het hart weer thuis ben en dat ik een schitterend mooie reis heb gehad op de Abel Tasman. Wat is Schotland mooi, echt genoten – al liet de wind het geregeld afweten: het was een fantastische reis. En we slechtten de Gulf of Corryvreckan, dé whirlpool van de Schotse wateren met springtij: een geweldige belevenis. Heb me altijd veilig geweten in de handen van de kapitein en zijn stuurmaten. Jeroen en zijn crew zijn echt top, heel relaxed, niet-oordelend, gezellig, én verantwoordelijk. De deelnemers waren inderdaad – op één vrouw na – allemaal Duitsers. De meesten kenden elkaar van de vorige jaren. Vond ik een tikje jammer. En ik liet het niet an das Herz kommen: ik kon het heel goed vinden met enkele topmeiden aan boord. Een aanrader dus. Al begreep ik dat ze volgend jaar niet meer naar Schotland varen, maar andere wateren in het Noorden aandoen. Ik ben in ieder geval blij dat ik je site gevonden heb, en blijf hem volgen. Je had gelijk: eenmaal op een tall ship, altijd op een tall ship. Dank voor je goede service en het hele aangename contact. Je hebt alvast deze mens content gemaakt.

PS: ik had lekker een kajuit voor mij alleen. Vond ik toch ook luxe genieten.

Met vriendelijke groeten

Elke,

België

Het schip ABEL TASMAN